KAMPANJPRISER

Cykelsäsongen är här. Ta en titt på våra oslagbara priser. Nu kör vi en kampanj med grymma priser på Elcyklar, MTB, hybrider och mycket mer.

black week

SCOTT ELCYKEL

Ni har väl inte missat att Scott Sub Active eRide har spöat allt motstånd i Aftonbladets elcykeltest! Bäst i test av 26 olika elcyklar. Nu lämnar vi 11% rabatt på elcyklar från Scott och Bergamont.

Utöver Scott har vi mängder av elcyklar från välkända leverantörer som Skeppshult, Merida, Specialized, Trek, Cannondale och Ecoride för att nämna några.

Klicka här för att utforska alla våra elcyklar.

 

SKEPPSHULT ELCYKEL

Skeppshult - En Svensk cykel på riktigt. Nu har vi kampanj på utvalda Elcyklar, Hybrider och vanliga klassiska modeller från Skeppshult. Vad sägs om en Skeppshult Favorit Elcykel - finns både med herr och damram. Bättre blir det inte. Skeppshult har producerat cyklar sen 1911 hela tiden med fokus på miljö och kvalitet.

Klicka här för hela vårts sortiment med SKeppshult, både el och vanliga cyklar.

MTB KAMPANJ

Sugen på MTB eller bara en stabilare cykel för att ta sig till jobb, skola eller träningar? Kolla då in våra kraftigt prisnedsatta mountainbikes. Vi har Sänkt priset på Scott Spark heldämade och en hel del hardtail från scott.Mängder av våra övriga mountainbikes är också på kampanj. Allt från enklare modeller till riktiga värstingar. 
Klicka här för alla Mountainbikes.

Design & Teknik av Creative Army